neljapäev, 23. august 2012

Haiged

Sai siis miski asjandus meie pere oma haarmete vahele seekord. Algas asi tütrest, kes kõigepealt nohu, köha ja kurguvaluga voodisse jäi. Tema nüüd otsast juba paraneb. Siis otsustas põnn, et nüüd on tema kord nohu ja vahelduva palavikuga maadlema hakata. Mulle tähendas see muidugi unetuid öid. Põnn nüüd otsast küll kosub, aga ööd on ikka veel suht rahutud. Eile oli siis poja kord, kes peavalu ja palavikuga maadles ning tuleb tunnistada, et selle kõige kõrvalt olen ise ka suht nigelaks jäänud... vaikselt ilmselt luurab mindki see asjandus... ainult et pole lihtsalt aega ja võimalust olnud haige olla. Hea koduhaldjas vanaisa nautis Londonis kuumalainet ja mehel olid tööalased komandeeringud Eesti teise otsa. Nüüd on ka nemad mõlemad taas olemas ja mehel tööliikumised kodule lähemal, nii et vist saan lõpuks ka endale haigeolemise luksust lubada....

4 kommentaari:

Merle ütles ...

Head paranemist!

Katri ütles ...

Aitäh! Vaikselt kosume.

KR ütles ...

head paranemist!
Ühtlasi uurin, et kuidas Su lastel programmeerimise õpe edeneb. Vabanda, kui oled sellest juba kirjutanud- kõiki postitusi pole jõudnud lugeda.

Katri ütles ...

Indigoaalane... ei ole sellest kirjutanud... sest pole veel millest kirjutada :)
Eks ise süüdi selles. Alguses, kui neil oli suur õhin peal, siis arvasin, et kaval oleks ise enne raamat läbi lugeda ja siis pihta hakata. Selle aja peale, kui ma miskile normaalsele kaugusele jõudsin raamatuga, siis olid õues ilmad ilusad ja lapsi kiskus sinna rohkem. Seega siis hetkel ikka veel ootel asi, minu suurtest sõnadest hoolimata.

Küll aga on plaan ja ka lastega kokkulepe, et nüüd sügisel võtame asja koos käsile. Ehk läheb asjaks. Siis annan kindlasti ka teada, kuidas kulgeb.

Kõigepealt muidugi pean ise kosuma. Mul selgus natuke suurem mure kui need väikesed külmetused, mis lastel olid. Nii et siiani veel arstid tegelevad minuga. Aga vähemalt nüüd on teada, mida teha ja varsti peaks ka kosuma hakkama.