esmaspäev, 3. detsember 2012

Nelja päeva pikkune reisi lõpp?

Naljakas tunne on. Ühest küljest on reisi lõpu tunne. Pakkisime siin Valencia elamises kõik asjad kokku. Suurem osa asjadest juba autossegi tassitud ja logistiliselt optimaalselt paigutatud. Hommikul veel viimased toimetamised ja siis kodu poole teele. Nii et nagu tõesti reisi lõpp.

Aga teisest küljest on koduuksest sisseastumiseni veel päris mitmeid päevi aega. Kui siia tulles tegime ühe hotelliöö peatuse, siis seekord on plaanis teha vähemalt kaks või isegi enam. No hiljemalt reedeks on küll plaan kodus olla... aga jah, päris pikk lõpp niimoodi.

Plaanis on sõita siis piki vahemere rannikut. Piiluda läbi kuulsast Saint Tropezist, uudistada Monacot, taaskülastada meie lemmiksuusanõlva Söldenit (seekord kahjuks küll ilma suuskadeta - no ei tabanud Hispaaniasse sooja otsima tulles suuski kaasa võtta). Nüüd peaks Itaaliast Austriasse saama ka pisikesi mägiteid pidi. Oma suusareisidel käies oleme mitmeid kordi üritanud neid kaudu liikuda, aga alati on mingist hetkest need lume tõttu kinni olnud ja on tulnud ikka suuremaid teid pidi ring teha. Ehk seekord veel nii palju lund pole ja läheb õnneks. Eks näis.

Igatahes tundub päris tore "lõpp" tulevat. Seda enam, et Valencia kanti lubatakse homseks veel 19 kraadi sooja ning päikest. Et siis lõpu algus saab kena ja soe olema ja eks siis näha ole, kust lumefront vastu tulema hakkab.

Kommentaare ei ole: