reede, 22. märts 2013

Äge laulmise koht netis

Kõigepealt tuleks vist mainida, et olime vahepeal poolteist nädalat Iisraelis kultuurireisil (ilma lasteta seekord) ja ääretult muljeterikas reis oli. Päevad olid pikad ja tihedad ning õhtuti olid nii keha kui aju kui emotsioonikeskused nagu läbi klopitud. Igal juhul soovitan ja kui kunagi energiat üle jääb ja fotod ning muljed sorteeritud, siis ehk teeb sellest ka miski kokkuvõtva kommentaari (kuigi see vist tuleks umbes raamatu pikkune, kui tahta kõige eredamaid muljeid kirja panna - ning mitmeosalise romaani pikkune kui kõiki muljeid tahta kirja pana).

Aga et siis vahepeal siia link laste leiust, mida nad täna mulle demonstreerisid. Tegemist on internetipõhise karaokelaulmise keskkonnaga, mis lisaks niisama kaasaüürgamise võimaluse andmisele annab sulle koguaeg ka märku, kas sa laulad liiga kõrgelt, liiga madalalt või saad juhuslikult mõnikord pihta ka asjale. Ning neile, kellele meeldib võistlusmoment, võiks istuda "duelli" variant, kus saad (teisele vastava väljakutsega lingi saatnuna) kahekesi samaaegselt eraldi arvutite taga sama laulu üürata ning arvuti peab arvet, kumb paremini (täpsemini) laulab ja annab selle järgi punkte.

Laule on seal väga palju ja laia skoobiga - minusugusele vanakesele meeldivatest vanadest ballaadidest kuni Gangam Style'ni välja (mida ma täna pojaga võidu laulda üritasin - väga meeleolukas üritus oli igatahes... hea tuju pikaks ajaks garanteeritud... proovige ka...ja andke teada, mis skoor tuli...).

Sait ise järgmine:

http://www.karaokeparty.com

Põhiasjad tasuta (internet hellitab inimesed ikka ära - eksole) ning võimalusel saab alati ka ennast tasuliseks upgradeda... aga meile piisab tasuta variandis uudistamist küll ja küll.

Kommentaare ei ole: