reede, 23. märts 2012

Aura veekeskus ja hingamisprobleemid

Käisid lapsed eile sõpradega Aura veekeskuses. Möllasid seal ligi kolm tundi. Kõik ju väga lahe, aga...

Juba Aurast äratulles kurtsid lapsed, et raske on hingata ja kurgul hingamise ajal valus. Eks ma ise tean ka, et basseinist tulles teinekord kratsib kurku. Lasin neil siis palju vett juua ja läksime ära magama. Uni ju ikka abiks alati.

Tänasega pole aga asi paremaks läinudki. Ikka on normaalselt hingamisel kurgul valus. Üks teine sõber käis kolmapäeval Auras ja temal olevat siiani kurk valus.

Silmadele olevat ka hullult mõjunud. Need õnneks enam ei valuta, aga kohapeal olevat väga halb olnud. Lastega oli kaasas ühe sõbra isa, kes ütles, et tal hakkasid üsna kohe silmad vees valutama, nii et tuli üsna ruttu veest välja ja jälgis lapsi servapealt.

Väga nõme ausaltöeldes. Ma saan aru küll, et koolivaheaeg ja palju rahvast ja siis peab vee puhastamisele rohkem rõhku panema... aga ilmselgelt on praegu vint üle keeratud ja asi mõjub külastajate tervisele halvasti.

Meie siis ilmselt nüüb boikoteerime Aurat pikemat aega. Peab vist hakkama Pärnus ja Jurmalas käima. Loodetavasti on seal olukord parem.

Kas kellelgi on veel kogemust Aura või mõne muu basseini puhul sarnaste teemadega? Ja kas oleks mõtet kuhugi (kuhu?) pöörduda antud teemal?

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Pärnus pidi olema väga suur tõenäosus mingi vabalt valitud haigus saada, sest basseine ei puhastata piisavalt, räägivad Pärnu meedikud. Ei tea, kas see on tõsi, pole proovinud.

Anonüümne ütles ...

Mu isa käis ka eelmine nädal Auras ja temal olid samad sümptomid. Ütles, et sinna tagasi enam ei lähe. Mõtles, et peaks juhatusele(veekeskuse) kaebuse kirjutama, aga ta arvas, et äkki polegi asi veekeskuses ja ei julgenud niisama kisa-kära tekitada.

Anonüümne ütles ...

Käisime ka eile perega. Meil kurguga probleeme ei tekkind aga silmadega küll. Muutusid punaseks ja hakkasid sügelema. No oli seda nüüd vaja?